2008. március 20., csütörtök

Horoszkóp

"Az oroszlán általában:

Az Oroszlánokra általában jellemző az őszinteség és a nyíltság. A jegy szülötte nagyvonalú, mindig segít, ha egy bajba szorult a segítségét kéri. Ezt sokszor ki is használják. A gazdagság, a kényelem számára nagyon fontos, hiúsága folytán szeret dicsekedni azzal, hogy milye van. Nem ilyed meg a kockáztatástól, ha ez lehetőséget ad a meggazdagodásra. Azokban a munkakörökben érzi jól magát, amelyek lehetőséget adnak számára az önmegvalósításra, ahol a maga ura lehet és önálló döntéseket hozhat. Lelkesen veti bele magát a feladatok ellátásába és igyekszik azokat legjobb tudása szerint végrehajtani. Ha ez mégsem sikerül és valaki kritizálja munkáját, megsértődik és ahelyett, hogy belátná, ő is hibázhat másokat okol sikertelenségéért. Optimista, minden helyzetben meglátja a kiutat és hiszi, hogy amit eltervezett, azt végre is tudja hajtani. Ez a hit és az a tény, hogy jó szervezőkészséggel rendelkezik, megadja az alapot ahhoz, hogy sikeres lehessen az életben.
Ha valami nem úgy sül el, ahogy elképzelte és segítségre szorulna, akkor sem fogadja el senki támogatását. Inkább megvon magától bizonyos dolgokat vagy csendben szenved, büszkesége nem enged mást.
Az egészen apró dolgokban is szereti az irányítást a saját kezében tartani, önállóan döntést hozni, mások tanácsát nem szereti elfogadni.
Nem sok barátja van, sokan nem képesek elviselni sokszor gőgös és fölényes stílusát. Aki azonban jobban megismeri, az tudja, hogy rossz tulajdonságai ellenére egy érzékeny, nagylelkű és melegszívű barát. Ha több oroszlán van a baráti társaságban, akkor sok veszekedés és vita keserítheti meg a mindennapokat, hiszen �két dudás egy csárdában nem fér meg�.
Az oroszlán szeret flörtölni, mindig keresi az újat. Érzelmileg és anyagilag is bőkezű, társának mindent megad mindaddig, amíg szeretetet, megbecsülést és csodálatot kap cserébe. Ha nem kapja meg mindezt, akkor félrelép, keres egy új kapcsolatot, ahol megtalálja azt, amit keres.
Meghódítása így egyszerű. Legyünk nyíltak és hagyjuk, hogy magáról beszéljen. Tápláljuk egoizmusát, szorítsuk háttérbe saját akaratunkat. Csodáljuk és bókoljunk neki szüntelen.
A szakítás vele épp ilyen egyszerű. Menjünk a saját fejünk után, erőszakoljuk rá az akaratunkat és kritizáljuk. Fejvesztve menekülni fog."


Na kérem! Elvileg ez lennék én! A gyakorlat nem fontos!!! Aki ismer az tudja! Aki nem az meg nem számít!!! :) Bár az utolsó három mondat nagyon találó!!! :) Szóval én azért még mindig nem hiszek ebben a horoszkóp dologban!

4 megjegyzés:

Névtelen írta...

Hát sztem elég félresikerült ez horoszkóp! Vagy lehet, hogy te csak egy "áloroszlán" vagy! De azért van ám egy sor, ami nagyon is igaz és azt te kihagytad! Tudod melyik az?
P.

Turul86 írta...

Nem sok barátja van, sokan nem képesek elviselni sokszor gőgös és fölényes stílusát????
:D

Névtelen írta...

Azt az egy sort, h az oroszlán és a vízöntő a legjobb páros!
P.

Turul86 írta...

Jaj! Pardon!!!:D
Úgy másoltam valamelyik honlapról ezt a cuccot!!!
De akkor kijelentem, hogy a vizöntőket nagyon-nagyon szeretem!!!:)
Meg a nyilasokat is! Meg az oroszlánokat is!
Meg úgy alapból mindenkit ám!!!:D