2008. április 22., kedd

a múlt hét :)

Megint eltelt egy hét. Megint egy hétel közelebb vagyunk a vizsgaidőszakhoz. :S Ez félelmetes! Olyan mintha csak most lett volna az utolsó vizsgám. Na de nem is ez a lényeg, mert jöjjön aminek jönnie kell! Vállalom! :D
Ez is egy programokkal teli hét volt! Készültem a kis előadásomra, ami i elmaradt. Aztán voltam nyakkendőt venni is. Na persze nem magamnak.:) De sajnos nem találtunk. De azért izgalmas volt egy csomó boltot bejárni egy pasi miatt. Szóval érteitek ez esetben nem a nő vásárolt és válogatott órákon és boltokon át, hanem a pasi. Aztán végülis a hősiességenért kaptam egy forrócsokit. Szóval jó volt.
Aztán szerdán feleztünk egyet. Mert ugye szitus, magyaros, etikás, pedagógiás felezőbuli volt. Jó volt. Nagyon jól megcsinálták a műsort, látszott, hogy sokat dolgoztak vele. Eredetileg úgy volt, hogy a püszü szakestre megyünk, csak sajnos eléggé drága volt a jegy és messze is volt, meg hát ötletet kell gyűjtenünk az elkövetkező magyarszakesre.:) De a képek és a beszámolók alapján sajnálom, hogy nem voltam ott. Azért a Gáborral táncolni mégsem az mint a Zozóval (ő mégis csak egy rektor volt). Persze a Gáborral is jó volt nem arról van szó!!! Mert hát a Gábor is nagyon jó fej! Szóval igen jót táncoltunk el is fáradtunk! És persze a kaja is egész jó lett!
Csütörtökön pihi volt és csak Kocán fantasztikus óráján voltam! :S
Péntek ismét egy izgalmas nappá sikeredett ugyanis VENes kocsma alapozófestés volt! Jól elszórakoztunk!:D (De hála a tegnapi esőnek kissé leázott a dolog, ugyanis beáznak a kocsmák:S) Jól befestettük egymást és magunkat is! Szombaton és vasárnap már betonozás is volt! Állnak a rudak! :)
A szombat volt a legjobb, mert akkor volt a híres neves gépész szakest! Ami mindig nagyon jónak ígérkezik! Szóval a szombat készülődéssel telt. 16.58kor kezdődött a mulatság. Külön jó volt, hogy sok baráttal érkeztünk. Tehát minden adott volt egy jó estéhez! Kaja, pia barátok hogy lehet ez rossz? :D Nézzétek meg a képeket a vekep-en!!! Persze legjobban a fux majori tisztségnek örültünk, és nem csak azért mert új tisztség Selmecről, hanem mert a Babszi kapta meg! Na persze a Gyuszi is nagyot alakított etalonként!:D A büntetőt hál' isten nem kellett megkóstolnom, de az elmondások alapján...!!! Aki még nem volt gépész szakesten: ne végezze el úgy az egyetemet, hogy ezt kihagyta! Saját érdeketekben. Persze mint mindenhol itt is voltak rossz élményeim, de ez csak egyes bunkó emberek miatt volt, és teljesen elhanyagolható (és jelentéktelen, mint maga a lány)!
Tehát nagyvonalakban ez volt a múlthét!:D

1 megjegyzés:

Turul86 írta...

"Állnak a rudak!"
Ez a legjobb mondat!!! :D