2008. április 8., kedd

Anyám humora!!!

Hát ez vicces volt!
Épp most ért haza anyum és letámadott, hogy miért nem szóltam, hogy későn jövök haza?! Holott szóltam, csak esetleg nem nyomatékosítottam!
Meghogy vasárnap is elmentem és nem mondtam, hogy mikor jövök haza! Mondom, de hát mondtam, hogy sétálok egy NAGYOT!!! Nekem egyértelmű volt, hogy az nem 20 perces séta. Neki nem!
Aztán végülis kibökte, hogy miért volt kiakadva! Ott volt egy teljesen ismeretlen férficipő reggel és mivel én későn értem haza és szóval... Értitek!?! Aztán persze kiderült, hogy a sógoromé a cipő, de azért megjegyeztem, hogy és akkor mi lenne, ha felhoznék egy pasit? Azért azt az arcot látnotok kellett volna! ÚrIsten!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Középkorban élek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Áh, na mindegy!!! Azért megnyugtattam, hogy ez a veszély nem fenyegeti, lévén, hogy az udvarlóim száma lassan mínuszba megy át!!! :S
Hát ez azért vicces volt!!! :D

3 megjegyzés:

Mylady írta...

Csak nyugi, fix ugyanez van itt is! Néha én is eltűnök pár órára teló és egyéb elérhetőség nélkül,csak mert olyanom van, hogy futnom kell, vagy csak nem itthon lenni... És persze jönnek a szokásos dolgok, ha hazaérek!
Én általában elintézem egy vállrándítással, és ezzel:"Megoldom egyedül, nem vok porcelán, kibírom, hanyagoljatok, köszi."

Perdita írta...

Csak aggódott, mert nem vagy túl vidám mostanában és...!

Turul86 írta...

Inkább amiatt aggódik, hogy szemmel láthatólag nem érdeklődöm a pasizás téma iránt! Lehet, hogy ez abnormális???