2008. május 9., péntek

VEN

Hát igen VEN van (igaz már nem sokáig)! Azt kell, hogy mondjam, nagyon sőt nagyon jó. Sajnálom ezt az egy napot is, amiért most nem lehetek ott. A buli és a közös munka mindig összehozza az embereket, és ez most is érvényesül. Volt olyan nap, amikor nagyon, nagyon, nagyon fáradt voltam, és nem a piálás miatt!!! Hanem azért mert elég sok csapatmunka volt. Remélem mindenki, aki evett értékelte, hogy elkészítettük neki! Azt hiszem csak az a szerencsém, a végkimerülés elkerülésére, hogy van aki vigyáz rám (köszönöm, ezúton is, hogy vagy nekem)!!! Szóval lényeg a lényeg rájöttem a VEN eszményi céljára (vagyis amit nekem jelent): csapatépítés, másképp a szociálisháló kiszélesítése. Megmutatja, kivel van benned közös és kivel nincs (lásd rózsaszín harisnyás, és nyávogós kislánykák), esetleg rámutat, hogy mely kapcsolataid tartanak még mindig, holott azt hitted rég vége:) és persze megmutatja, hogy melyik kapcsolatnak van vége minden kapálózás ellenére. Persze ez túl egyszerű és túl szép lenne így!!! A VEN mindent össze is zavar (nem kicsit). Mert megtörténnek olyan dolgok, amiknek nem szabadna, és folytatódnak olyan dolgok, amiknek rég vége, vagy legalább is kéne :S. Ezek mind régi-új érzéseket keltenek az emberekben. Ezek szörnyű dolgokat produkálhatnak az emberek lelkében! Ugyanis megkérdőjelezik az egykori döntéseket. Aztán lecsúszik pár feles, a fény, a bor és persze a sör. Na meg minden, ami szembejön. Másnap a másnap, végiggondolod az éjszakát (márha emlékszel), és persze minden folytatódik tovább. És egy nagy sehova sem mutató semmi lesz. De a buli jó!!!
VENeljetek, mert az jó!

2 megjegyzés:

Turul86 írta...

Szerintem a VEN csak egy alkalom volt és nem maga az ok, hogy ennyi minden megtörtént veled. Persze ez most így furcsa lehet az olvasóknak, mert nem sok mindenki tudja, hogy a sorok mögött mi a történet.
Deén, mint "nagy bölcs" azt mondom, hogy szard le az egészet! Aki hülye az így járt. Nem a te hibád, ha az emberek nincsenek tisztában a dolgokkal. Persze könnyű mondani, hisz te vagy az aki megbánt és téged bántanak meg, de te ne törödj vele. Azokkal törődj, azoknak élj, akik ott ülnek az asztalodnál. Aki felállt, vagy aki még csak le akar ülni, az nem fontos. Remélem érted mire gondolok!?!

Perdita írta...

Tudom, hogy csak alkalom (és nem ok) csak most úgy együtt volt minden! De hát ezt úgyis tudod! Mert te mindent tudsz!
És egy nagy puszi (sőt nagyon sok)