2009. augusztus 26., szerda

Valaki lőjön le!!!

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!

2009. augusztus 23., vasárnap

érdekes

Végre felnőttem! Kezdtem komolyan venni egy kapcsolatot. De minek?! Azt hiszem átestem a ló túlsó oldalára. Sokkal komolyabban gondoltam,mint ő! Szar volt ezt hallani a szájából. Bár ha jól meggondolom elég sok ráutaló jel volt. Bár szerinte nem így van, és tök hülye vagyok hogy ilyen dolgokkal foglalkozok. Szerinte nem baj hogy nem fogunk egymás közelében lakni, nem fontos (eddig is nehéz volt összehozni bármilyen érdemleges közös dolgot és a nyarat is külön töltöttük), szerinte fogyhatnék pár kilót, mert a kapcsolatunk elbírja, hogy megvitatjuk a hibáimat, és különben is az új hajam sem áll jól, de majd megnő. Én meg csak azért jelentkeztem koliba, hogy a közelében lehessek. Szánalmas vagyok... Nagyon! Ezt én mondom magamnak! Banyek... :S Azt hiszem ez így nem nagyon fog menni. Tök jelentéktelennek éreztem magam mikor ott voltam nála. Öt órát utaztam miatta, nagyon fájt a fogam reggel, úgy éreztem nem tudok elmenni, de egy hónapig minden nap úgy feküdtem le aludni, hogy holnap egy nappal közelebb leszek ahhoz, hogy vele lehessek. Azt hittem nagyon fog várni és nagyon fog készülni, hogy csak velem fog foglalkozni azon a két napon , míg ott vagyok, hogy egy kicsit én leszek a legfontosabb. De most már tudom, sosem leszek. Mert ő is megmondta. Meg különben is idegesítem a hülyeségeimmel.
Ennyi!!!
Sosem hittem hogy egyszer ilyen szánalmas leszek!

2009. augusztus 21., péntek



Van, amikor úgy érzem ennyi volt, nem megy tovább, feladom. Ilyenkor jön valaki vagy valami, ami felvidít vagy épp feldühít. Az érzelmeknek köszönhetem, hogy élek.
Ez a szám több szempontból nagyon fontos nekem. Először is - és ez a legfontosabb - a munkahelyemhez kapcsolódik. Ezt a számot nagyon szeretjük és amikor csak lehet ezzel a számmal zárunk. A nyár, a munkatársak, a közös élmények. Mert sok közös élmény volt és lesz is. Most hogy jön a nyár vége sokan elmennek. Köztük olyan emberek is akik miatt jó ott lenni, akik felvidítanak, akikkel nevetek nap mint nap. Persze nélkülük is ugyanaz a munkahely lesz és ugyanaz a munka. Csak a légkör lesz más. Hiányozni fognak.
De az élet megy tovább és mindig lesz valaki vagy valami ami felvidít vagy épp feldühít. Mert az élet nem áll meg, folytatódik. Csak a változás néha fájdalmas.